Om oss

.

Mälarhöjdens Bygg & Inredning är ett väletablerat byggföretag och utför alla vanliga byggtjänster till privatpersoner och företag. Inga jobb är för små eller stora för oss, och vi tar oss även an byggnationer och renoveringar som totalentreprenör för samordning och styrning mellan alla hantverksgrupper. Vi verkar i huvudsak i södra Stockholm med utgångspunkt från Hägersten.

Totalentreprenad

Företaget har sedan starten 2000 skapat ett nära och bra samarbete med mycket duktiga och kompetenta underentreprenörer inom i stort sett alla yrkeskategorier. Detta nära samarbete med underentreprenörer har resulterat i goda referensobjekt och nöjda kunder genom åren.

Kvalitet och Noggrannhet

Ett bra samarbete med kund och noggrann genomgång ligger till grund för att uppnå kundens önskemål. Vi använder kvalitetsmaterial av de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde.

Trygghet

Mälarhöjdens Bygg & Inredning erbjuder sedvanliga garantier på utförda arbeten, innehar erforderliga entreprenadförsäkringar och har  Dubbel-AA rating för stabil ekonomi samt F-Skattsedel.

.

Nyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du givetvis nyttja ROT-avdraget för en skattereduktion på våra hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. För mer information, läs mer på Skatteverkets hemsida.